SLC | Recept
SLC
  • Aktuellt
    • Nyheter
    • Pressmeddelanden
    • Evenemang
    • Podd: Framtidsodlarna
    • Debatt & blogg
    • Utlåtanden
    • Recept
    • Nyheter
    • Pressmeddelanden
    • Evenemang
    • Podd: Framtidsodlarna
    • Debatt & blogg
    • Utlåtanden
    • Recept
  • Våra näringar
    • Växtodling
    • Djurhållning
    • Trädgårdsodling
    • Ekologisk produktion
    • Skog
    • Marknad
    • Finländsk mat
    • Mark och miljö
    • Landsbygdsföretag
    • Växtodling
    • Djurhållning
    • Trädgårdsodling
    • Ekologisk produktion
    • Skog
    • Marknad
    • Finländsk mat
    • Mark och miljö
    • Landsbygdsföretag
  • Medlem
    • Medlemskap
    • Medlemsförmåner
    • Markägarfrågor
    • Stöd för välmående
    • Juridiska frågor
    • SLC Just nu
    • SLC Unga
    • Medlemskap
    • Medlemsförmåner
    • Markägarfrågor
    • Stöd för välmående
    • Juridiska frågor
    • SLC Just nu
    • SLC Unga
  • Material
    • SLC Shop
    • SLC logo
    • Skola
    • Material från webbinarier
    • Projekt och kampanjer
    • Pressmaterial
    • Dataskydd
    • Lokalavdelningars verksamhet
    • FAQ
    • SLC Shop
    • SLC logo
    • Skola
    • Material från webbinarier
    • Projekt och kampanjer
    • Pressmaterial
    • Dataskydd
    • Lokalavdelningars verksamhet
    • FAQ
  • Om SLC
    • Organisation
    • Bakgrund
    • SLC 75 år
    • Uppgift
    • Strategi
    • Handlingsprogram 2017-2022
    • SLC:s miljöprogram 2019
    • Ställningstaganden
    • Producentförbunden
    • Skogsvårdsföreningarna
    • Landsbygdens Folk
    • Lokalavdelningar
    • Bli medlem
    • Internationellt samarbete
    • SLC in other languages
    • Organisation
    • Bakgrund
    • SLC 75 år
    • Uppgift
    • Strategi
    • Handlingsprogram 2017-2022
    • SLC:s miljöprogram 2019
    • Ställningstaganden
    • Producentförbunden
    • Skogsvårdsföreningarna
    • Landsbygdens Folk
    • Lokalavdelningar
    • Bli medlem
    • Internationellt samarbete
    • SLC in other languages
  • Kontakt
    • Kontaktuppgifter
    • Fakturering | Laskutus | Invoicing
    • Kontaktuppgifter
    • Fakturering | Laskutus | Invoicing
Landsbygdens folk
  • Alla nyheter
  • Nyheter
  • Pressmeddelanden
  • Evenemang
  • Podd: Framtidsodlarna
  • Debatt & blogg
  • Utlåtanden
  • Recept
  • SLC Nyland
  • DSC00114

    Raspberry Bourbon Smash – hallon och mynta i en fräsch kombination

    Årets Servitör 2024, Janika Tiensuu, har tagit fram en pigg och somrig dryck där inhemska hallon och frisk mynta bjuder på en härlig smakupplevelse...

    Recept 11.11.2025
  • 20220629 192000 webb MW

    Åländsk sommarost, rabarberkompott och rågkex

    Till SLC:s kongress 2022 på Åland komponerade Årets Kock 2021 Kim Päivästö ihop olika tilltugg till fördrinken - av åländska råvaror och smaker. Hä...

    Nyheter 29.06.2022
  • 20220629 192005 webb MW

    Sockersaltad sik på rostat åländskt svartbröd

    I samband med festsupén under SLC:s kongress 2022 bjöd Årets Kock 2021 Kim Päivästö på unika smakupplevelser genom de snittar som specialkomponerat...

    Nyheter 29.06.2022
  • 826 DC992 C7 C5 4 DCA 9 D72 23 C5717868 CB

    Tartar av åländskt lamm, picklad rödlök, gemsallad

    Under SLC:s kongress 2022 var den åländska maten i fokus. Årets Kock 2021 Kim Päivästö bjöd kongressens festsupédeltagare på unika smakupplevelser ...

    Nyheter 29.06.2022
  • 546 D47 DB F6 B4 4 F92 A68 E 1 CC562 E89 BF8

    Havtorns GT med smak av Åland

    SLC:s kongress 2022 satte bokstavligen Åland på tallriken och i glasen. Årets Kock 2021 Kim Päivästö och Årets Servitör 2021 Henna Kolehmainen bjöd...

    Nyheter 29.06.2022
  • Kontakt
    • Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC r.f. | Fredriksgatan 61 A 34, 00100 Helsingfors, FINLAND | Växel +358 9 5860 460
  • Aktuellt
    • Nyheter
    • Pressmeddelanden
    • Evenemang
    • Podd: Framtidsodlarna
    • Debatt & blogg
    • Utlåtanden
    • Recept
  • Våra näringar
    • Växtodling
    • Djurhållning
      • Mjölkproduktion
      • Köttproduktion
      • Djur som mår bra
    • Trädgårdsodling
      • Växthusproduktionens avtryck
    • Ekologisk produktion
    • Skog
    • Marknad
    • Finländsk mat
      • Ansvarsfull primärproduktion
      • Spårbarhet
      • Närproducerad mat
      • Offentlig upphandling
      • Matspill
      • Bondens andel
      • Sex goda skäl
    • Mark och miljö
      • Mark
      • Miljö
      • Allemansrätt
    • Landsbygdsföretag
  • Medlem
    • Medlemskap
      • Bli medlem i SLC
      • Medlemsformer och -avgifter
    • Medlemsförmåner
    • Markägarfrågor
    • Stöd för välmående
    • Juridiska frågor
    • SLC Just nu
    • SLC Unga
  • Material
    • SLC Shop
    • SLC logo
    • Skola
    • Material från webbinarier
    • Projekt och kampanjer
    • Pressmaterial
    • Dataskydd
    • Lokalavdelningars verksamhet
    • FAQ
  • Om SLC
    • Organisation
    • SLC 75 år
    • Uppgift
    • Bakgrund
    • Strategi
    • Handlingsprogram 2017-2022
    • SLC:s miljöprogram 2019
    • Ställningstaganden
    • Producentförbunden
    • Lokalavdelningar
    • Skogsvårdsföreningarna
    • Bli medlem
    • Internationellt samarbete
    • SLC in other languages
  • Kontakt
    • Kontaktuppgifter
    • Fakturering | Laskutus | Invoicing
© 2025 Svenska lantbruksproducenternas centralförbund SLC r.f